23.04.2024

68 thoughts on “Група в Телеграм Глобальна зайнятість — відгуки

  1. Група в Телеграм каналі «глобальна зайнятість»!!!! ОбережноО!!!!! Вони кидають кожен день людей на гроші. Я також постраждала від них.

  2. Добрий день. Потрапила на Шахраїв в Телеграм каналі! Група під назвою глобальна зайнятість!!! (Приватна група)
    Це групка шахраїв, які запрошують через WhatsApp та додають до приватної групи під назвою глобальна зайнятість!! Вони постійно змінюють ніки та назву групи! Пропонують підробіток на інвестування коштів з поверненням % , на великих сумах не повертають кошти!!!! Потім блокують!!!
    Вони прикриваються міжнародною компанією «IZEA», використовують їх назву та емблему. Реальна компанія IZEA відповіли що це не вони, в них навіть немає Телеграм каналу!!Кожен день вони кидають людей!!! Треба їх зупинити!! Хто в цій групі, подайте скаргу на них!!! Пишіть відгуки!!

        1. Ви можете надіслати факти, скриншоти переписок, тощо — розмістимо на цій сторинці, щоб інші не постраждали
          Інфомацію можете насилити на емейл: pravozahystlex@gmail.com
          Повідомити про правопорушення, вчинене з використанням комп’ютерів, можете в кіберполіцію — можна за формою зворотного зв’язку на сайті поліції – https://ticket.cyberpolice.gov.ua.

  3. Купленные отзывы!!!
    12.10.23 года к сестре в WhatsApp написали предложение на заработок.
    Ставим лайки и за это платим деньги.
    Она говорит ок меня интересует.Добавляют ее в телеграмм канал Kyiv international VIP,но сейчас они поменяли название на Глобальна зайнятість и 2 телеграмм канала администратор и по деньгам ник Kettering
    Bibiana Victoria
    Ники в телеграм канале-
    @dfasfasaf
    @mf84555
    @ZFZ9527
    @QAQ776
    Она выполнила задания ей заплатили 100 грн.
    Дальше 13.10.23 они говорят у нас есть другое задание на вклад, вы нам деньги, а мы вам % с деньгами.
    Она скинула 1500 грн им на карту, а они ей с % вернули 1700 грн.
    Далее они предлагают ну раз вы видите что мы реально возвращаем, делайте вклад покрупнее 45,000 грн и мы вам %.
    Она скинула 45к и они говорят сделка прогорела, досвидание.
    Писали в приват банк, аккаунты им не заблокировали, не помогли ничем.
    Сами мошенники и размножают мошенников.
    Прошу заблокировать аккаунты мошенников и вернуть деньги.
    Аккаунты мошенников:
    1) 13.10.23
    Серебрякова Тетяна Морісівна
    5168745130469817
    2) 13.10.23
    Ім’я: Олег
    Банк: Sens
    4028082011346259
    3) 13.10.23
    Щербина Анна Сергіївна час
    5168755474557598
    4) Щербина Анна Сергеевна
    5168755474557598
    5) 14.10.23
    Пумб
    Ярослав Микунський
    5355 2802 1098 8141
    6) 14.10.23
    Олександр
    Укр сиб банк
    5354 3280 4213 4607
    7) Щербина Анна Сергіївна
    5168755474557598
    Приват банк
    13.10.23

    1. Я також попалася за цих шахраїв. Постраждала матеріально досить дуже дуже-дуже. В телеграм пишуть, пропонують за лайки в ютюб гроші і платять, потім пропонують завдання по біржі і починається — пишуть скинути вже більші суми грошей і типу потім отримати % і звичайно ніхто нічого не повертає. Хочу щоб ніхто більше на таке не попався. Будьте обережні і уважні. А їм хай не знаю що, хай ракети на них полетять.

    2. 4.11.2023 теж мене пригласили. Все так як ви розповідаєте, тільки карти у них змінюються куди переводити кошти. Скажіть будь-ласка ви в кібер поліцію зверталися?

        1. Добрий день Анна, чи маєте якусь інформацію позитивну від міліції? І взагалі чи вони з Вами контактують?

  4. ОБЕРЕЖНО шахраї! Перевела їм гроші на карти ПриватБанку та нічого не повернули! Група із завдань «глобальна зайнятість» минула назва «Kyiv International VIP». Кидають на гроші. Пропонують заробіток, підписка на Ютуб канали і завдання на інвестиції (внесок грошей і повернення з %) але на великих сумах не повертають гроші! Постійно змінюють ніки та назву групи!!! Спочатку віддають гроші на дрібних сумах (Втираються в довіру),
    Шахраї дають карти ПриватБанку куди переказувати гроші, а також карти інших банків. А ті люди, яким приходять ваші гроші, переводяться потім іншим людям на карту і так по ланцюжку! Інша група у них якраз набирає людей на підробіток із переказу грошей на різні картки Приват банку та інших банків. Коротше ціла піраміда! Звернулася до Приватбанку, щоб скасувати платежі, але сказали звертатися до кібер поліції.
    Хто постраждав від них, пишіть відгуки на сайті!

    Телеграм шахраїв
    Bibiana Victoria @mf84555
    Kettering @xs37963

    1. Вони доходять до 100000 тис. А якщо людина не скидає забирають що скинули. Починають з малого і далі

    2. Коли ви доходите до віп. Спочатку 2500 а потім ще потрібно 7999 и ще 2 рази треба скинути(но я не знаю які суми, я відказалася).

  5. Добрый вечер!
    Мне четыре раза по 100 грн заплатили , а дальше начали настаивать на вложении,вот я с ними и попрощалась.
    Моё мнение это те что и ви медиум был кидал на деньги

  6. Також постраждала , говорять скинути 10 000 щоб вивести ті гроші які вже вклали,якщо не скинути гроші вивести неможна,що робити в данній ситуації ?

    1. Нічого їм не кидайте, вони Вам не повернуть гроші. Навіть якшо Ви скинете 10 000. Потім скажуть заплатити податок в розмірі 26 тис. Потім у Вас впаде відсоток на тому сайті з 100 до 80. Скажуть заплатити ще 40 тис., шоб його підняти і тоді вивести кошти. Це все замануха.

      1. Напишіть хтось ще їхні свіженькі адреси в телеграм,я вже 300 своїх відбив, може ще вийде!

  7. Шахраї, так розумію багато вже хто постраждали, я також написала в кіберполіцію, не знаю чи реально поліція з цим допоможе, але маю надію. Розповсюджуйте про них інформацію щоб інші люди не попалися

  8. 12.10.23 року до сестри у WhatsApp написали пропозицію на заробіток.

    Ставимо лайки і за це платимо гроші.

    Вона каже про мене цікавить.

    @xs37963 та Bibiana Victoria

    @ria666888 зараз він @mf84555

    Вона виконала завдання, їй заплатили 100 грн.

    Далі 13.10.23 вони кажуть у нас є інше завдання на вклад, ви нам гроші, а ми вам % із грошима.

    Вона скинула 1500 грн їм на картку, а вони їй з% повернули 1700 грн.

    Далі вони пропонують ну раз ви бачите що ми реально повертаємо, робіть більший внесок 30,000 грн і ми вам %.

    Вона скинула 30к і вони кажуть угода прогоріла, щоб побачити.

    Писали до привату банк, акаунти їм не заблокували, не допомогли нічим.

    Самі шахраї розмножують шахраїв.

    Прошу заблокувати акаунти шахраїв та повернути гроші.

    Акаунти шахраїв:

    1) 13.10.23

    Серебрякова Тетяна Морісівна

    5168745130469817

    2) 13.10.23

    Ім’я: Олег

    Банк: Sens

    4028082011346259

    3) 13.10.23

    Щербина Ганна Сергійівна година

    5168755474557598

    4) Щербина Ганна Сергіївна

    5168755474557598

    5) 14.10.23

    Пумб

    Ярослав Микунський

    5355 2802 1098 8141

    6) 14.10.23

    Олександр

    Укр сиб банк

    5354 3280 4213 4607

    7) Щербина Ганна Сергійівна

    5168755474557598

    Приват банк

    13.10.23

  9. Добре, що прочитала цей чат та не відправила свої гроші . У мене така сама історія. Отримала від них 300 грн, потім запропонували вклад, я і запідозрила щось. Новий нік в телеграм https:// t.me/ BX5203

  10. Да…я запізно прочитав. Кидалово 100% з проникненням у довіру.
    Спочатку платчть по 20грн за завдання, потім пропонують зробити вклад від 500грн із поаерненнч за 10хв і отримаьи 650грн. Є тренер який пише шо робити.ок я зробиа. Виплатили ращом з кліками по 20 грн. — майже 2к грн. На друний день — таке саме, кліки + інвестиція, аде 1к грн, я ок.- заплатили. На 3 день — …. треба 2600 і не менше, якщо відмова зменшкємо кліки до 5 і до 1 гон. Я подумав ,- ок , 2600. ,нас обєднали в групу, декілька осіб, тренер наші гроші у біткоїни вивів, є сайт, ми зайшли туди. Чекпйте тіпа, другого зааданнчя, і 7800грн треба прибуток тіпа великий, бо гроші попереднв горять, 1 дівчина відмовилась решта ок. Далі 16000грн — переконують що ок, все згорить при відмові, ок — йдемо далі, він пише шо робити, ми робиимо, чекаємо і він такий тіпа я і ше 1 людина зроьили не правльно, — нічого не отримаєте. Ми питаємо — що робити, де гроші? Він — тюваша помилка спричинила збій симтеми треба ремонт платежу ,- ше 16к…я поняв шо то повня х»я.. вони такі давай, зараз забереш, я кажу я немаю, вони через годину пишуть ми можемо Вам надати допомогу фонду 30% решта ваші, можна почекати, назбиражте…Знав би , тікав би, пізно Наука на все життя(

    1. та дівчина яка покинула групу була походу Я 😉 це було 3 листопада ?) мене тоже киданули група була з 5 чоловік ?

  11. мені сьогодні написали теж за цей заробіток… сказали що треба лайки ставити в тік ток і буду мати 150 грн які мені скинуть на карту… так мені кошти прийшли а я їх заблокувала… вони хотіли намахати мене а вийшло що я їх, звичайно вони того і непомітять, бо багато людей туди вкладають не малі суми… дуже шкода що таке твориться

  12. Створили нову групу, назва така сама Глобальна зайнятість, але лого групи інше. БУДЬТЕ УВAЖНІ!!!

  13. Нові дані шахраїв:
    Посилання на групу
    https:// t.me/ cdfwe566
    Адмін : @Mary91168
    Чел шо ніби шарить шо куди тицьнути 😅: @yalishanda6

  14. Первые пару дней эти кидалы действительно выплачивают денежку, втираются в доверие. А потом уже начинаются осторожные подходы в виде нашего инвестирования в их прожекты. Поэтому не нужно жадничать, а довольствуйтесь только теми деньгами, которые они выплачивают. Как только начинаются подходы с инвестициями — удаляйте их ))

  15. Панове, хочу також додати свій гіркий досвід. Запропонували підробіток через мережу Телеграм (акаунт шахрая нині видалений). По коливалися лого Розетки і ніби треба було лише додавати певні товари із сайту, просуваючи їх. Спочатку дійсно лише були такі завдання. Далі вже почалися нові, із закупівлями товарів за власні кошти і нібито вони мали повернутися із відсотками. Звичайно, нічого не повернулося, а забрали так 57 тисяч. Шахрайство за допомогою сайтів «awsmall.net» та інших, подібних, які наразі заблоковані. Заява на них в поліції, але чим більше заяв від нас, тим більше вірогідність того, що цим будуть займатися.
    Є підозра, що шахраї не з України, хоча і надсилали реквізити українських карток і перееажи робили також з українських карток.
    Ніки шахраїв в телеграм:
    @qianxun031
    @swdgh5333

  16. Хтось з програмістів чи з хакерів можуть їх вичислити?Може до них потрібно звернутися з проханням?

  17. Теж попалася на тих аферистів не знаю як повернути гроші. Можливо хтось знає як це зробити я і в банк зверталась і номер картки на яку гроші переводила толку не має.

    1. Також попалась на цю схему сьогодні. Але дякую оператору ПриватБанку який відмовив мені в підтвердженні перерахуванні коштів. І сказав що це аферисти і вони (оператори) цілий день тільки то і роблять що не підтверджують переказ коштів.

  18. Я з самого початку знала, що це шахраї. Занадто легкі гроші. За лайки отримувати по 25 грн., а після «передплачувальних завдань» — до 80 грн за лайк! :)))) це ж завуальовано для … не хочу писати для кого. Гроші треба заробляти, а не шукати халяви. Тому всі, що постраждали — самі винуваті. Вибачте, я, звичайно, співчуваю, але…. Я з цими шахраями зіграла двічи. І заробила на них чистими 1600 грн. Ясна річ, не такі великі гроші, але — теж на дорозі не валяються. Треба тільки вчасно зупинитися. Вони кидають наживку. Вона проходить максимально — двічі. Далі 100% кидалово. Перший раз я зупинилася після першого вкладення. Другий раз — після другого. Більше випробувати долю не буду. Скидати номери карток немає сенсу. Все рівно їх не покарають

    1. 300 000 тисяч? Співчуваю. Я віддала 4 тисячі доларів 31 жовтня. Досі розрахуватися не можу😭.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *