Графік роботи:
Понеділок — Четвер з 8:00 до 17:00
П’ятниця — з 8:00 до 15:45
Вихідні дні: субота, неділя, святкові і неробочі дні
Обідня перерва з 12:00 до 12:45
НАЗВА ПІДРОЗДІЛУ | АДРЕСА | КОНТАКТИ |
Приймальня | 08134, Бучанський р-н, м.Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | +38 (066) 247 5178 gu@dpssko.gov.ua |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини | 08134, Бучанський р-н, м.Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (04598) 7-84-08 (04598) 7-84-10 (044) 406-08-47 epizoo@dpssko.gov.ua consumer@dpssko.gov.ua kontrol@dpssko.gov.ua |
Управління контролю в сферах насінництва та розсадництва, карантину та захисту рослин | 03028 м. Київ, вул. Саперно-Слобідська, 8 | (044) 495-88-61(044) 495-88-62 fito.kyiv@dpssko.gov.ua |
Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (04598) 5-00-23(04598) 7-84-09sanzak@dpssko.gov.ua |
Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (04598) 5-00-05 koblzah@dpssko.gov.ua |
Управління економіки, бухгалтерського облікута звітності | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (044) 401-64-62 glavbuh@dpssko.gov.ua |
Управління організаційно-господарського забезпечення | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (044) 406-38-13 uogz@dpssko.gov.ua |
Управління роботи з персоналом | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (044) 406-01-64 personal@dpssko.gov.ua |
Відділ правового забезпечення | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (044) 406-38-13 pravo@dpssko.gov.ua |
Відділ реєстрації сільськогосподарської техніки | 03028 м. Київ, вул. Саперно-Слобідська, 8 | (095) 355-78-32 tex@dpssko.gov.ua |
Сектор внутрішнього аудиту | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | auditor@dpssko.gov.ua |
Сектор з питань запобігання та виявлення корупції | 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А | (044) 401-64-87contra_cor@dpssko.gov.ua |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району | 09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Товарна, буд. 27 | (04563) 6-10-23 bila-cerkva@dpssko.gov.ua |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бориспільського району | 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Польова, буд. 26 | (04595) 6-64-49 borispil@dpssko.gov.ua |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського району | 07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Металургів, буд. 21 | (04594) 6-58-60 brovari@dpssko.gov.ua |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бучанського району | 08001, Київська обл., смт. Макарів, вул. Димитрія Ростовського, буд. 152 | (04578) 5-14-02(093) 757-21-82makariv@dpssko.gov.ua |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишгородського району | 07301, Київська область, м. Вишгород, площа Шевченка, 1 | vishgorod@dpssko.gov.ua(097) 033-43-13 |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Обухівського району | 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Трипільська, буд. 40 | (04571) 2-40-23 obuhiv@dpssko.gov.ua |
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Фастівського району | 08500, Київська обл., м. Фастів, вул. Житомирська, буд. б/н | (04565) 5-52-36 (097) 055-71-51 fastiv@dpssko.gov.ua |
Юридична адреса: 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 АФактична адреса: 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 ААдреса для листування: 08134, Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Паркова, будинок 34 А
Телефон:
Телефон:
Електронна пошта:
Відділи:
Вірусологічний відділ
Напрямки роботи відділу:
- вірусологічні дослідження патологічного/ біологічного матеріалу;
серологічні дослідження; - молекулярно-генетичні дослідження патологічного/ біологічного матеріалу
Основні показники що визначаються:
Cерологічні: Виявлення антитіл до вірусу грипу А підтипів Н5 та Н7 в сироватках крові в РЗГА, виявлення антитіл до збудника африканської чуми свиней (АЧС) в зразках сироваток крові методом ІФА, виявлення антитіл до збудника хламідіозу в сироватках крові жуйних тварин, свиней, коней методом ІФА, серологічний контроль рівня антитіл до хламідіозу в РЗК мікрометодом, серологічний контроль рівня антитіл до вірусу Ньюкаслської хвороби птиці в РЗГА мікрометодом, виявлення антитіл до збудника пташиного грипу методом ІФА, виявлення антитіл до збудника хвороби Ауєскі (ІФА), Виявлення антитіл до збудника хвороби Ньюкасла методом ІФА, виявлення антигена збудника та антитіл до збудника трансмісивного гастроентериту свиней, виявлення антигена збудника та антитіл до збудника вірусної діареї ВРХ, виявлення антигена збудника та антитіл до збудника епізоотичної діареї свиней, виявлення антитіл до збудника класичної чуми свиней методом ІФА, виявлення антигена збудника весняної веремії коропа методом ІФА, виявлення антигена ротавірусів та норо вірусів у воді методом ІФА.
Вірусологічні: Індикація антигену вірусу сказу за допомогою МФА, Постановка біологічної проби на білих мишах при діагностиці сказу
Молекулярно-генетичні: Ідентифікація генетично-модифікованих ліній рослин у сировині рослинного походження, кормах та продуктах харчування методом полімеразної ланцюгової реакції у режимі реального часу (ПЛР-РЧ), якісне виявлення ДНК генетично-модифікованих організмів (ГМО) у сировині рослинного походження, кормах та продуктах харчування методом полімеразної ланцюгової реакції у режимі реального часу (ПЛР-РЧ), кількісне визначення вмісту генетично-модифікованих організмів (ГМО) у сировині рослинного походження, кормах та продуктах харчування методом полімеразно-ланцюгової реакції у режимі реального часу (ПЛР-РЧ), визначення харчових алергенів у продуктах харчування методом ПЛР-РЧ, виявлення ДНК тваринного походження (ВРХ, овець, кіз, коней, свиней, курей, індиків, котів, собак) у продуктах харчування, кормах, комбікормах методом ПЛР-РЧ визначення кількісного вмісту ДНК свиней в продуктах харчування, кормах, комбікормах та кормових добавках, визначення кількісного вмісту ДНК ВРХ в продуктах харчування, кормах, комбікормах та кормових добавках, визначення кількісного вмісту ДНК курей в продуктах харчування, кормах, комбікормах та кормових добавках, виявлення РНК Ротавірусу в змивах, продуктах харчування та воді методом ПЛР-РЧ, виявлення РНК Норовірусу в змивах, продуктах харчування та воді методом ПЛР-РЧ, виявлення ДНК вірусу африканської чуми свиней, виявлення РНК вірусу класичної чуми свиней, виявлення РНК вірусу грипу птиці типу А методом ПЛР-РЧ, Виявлення РНК вірусу збудника хвороби ньюкасла методом ПЛР-РЧ
Відділ імунологічних досліджень:
Імунологічні дослідження базуються на визначенні наявності антитіл до збудників різних інфекційних захворювань у сільськогосподарських та свійських видів тварин, дослідження проходять відповідно до нормативних вимог та вимог законодавства.
Основні показники, що визначаються:
- Лейкоз великої рогатої худоби досліджується методом РІД (реакція імунодифузії в агаровому гелі) та ІФА (імуноферментний аналіз).
- Лептоспіроз різних видів тварин методом РМА (реакція мікроаглютинації) на 8 штамах лептоспір.
- Бруцельоз тварин методом РА (реакція аглютинації), РЗК (реакція зв’язування комплемента), РБП (Роз-Бенгал проба) та ІФА (імуноферментний аналіз).
- Інфекційний епідидиміт баранів B. ovis в РТЗК (реакція тривалого зв’язування комплементу) та ІФА (імуноферментний аналіз).
- Лістеріоз методом РЗК ( реакція зв’язування комплемента).
- Інфекційна анемія коней методом РДП (реакція дифузної приципітації).
- Парувальна хвороба коней методом РЗК (реакція зв’язування комплемента) та ІФА (імуноферментний аналіз)
- Сап коней в РЗК (реакція зв’язування комплемента).
- Паратуберкульозний ентерит великої рогатої худоби в РЗК (реакція зв’язування комплемента) та ІФА (імуноферментний аналіз).
Основне випробувальне обладнання:
Водяні бані, термостати , імуноферментний аналізатор , вошер, мікроскоп, автоклав, дозатори піпеткові.
Радіологічний відділ
Випробування харчової продукції, води, продовольчої сировини, рослинної лікарської сировини, що використовується для виготовлення лікарських препаратів, кормів, комбікормової сировина та преміксів, деревини та продукції з деревини за показниками безпеки.
Визначення ступеню забруднення радіонуклідами повітря, поверхонь об’єктів оточуючого середовища, матеріалів та виробів, що контактують з харчовими продуктами, картонно-паперової продукції і сировини, а також будівельних матеріалів.
Визначення величин фізичних факторів оточуючого середовища (виробничі приміщення, територія забудови, житлові та громадські приміщення).
Основні показники, що визначаються:
Спектрометричні методи: питома (об’ємна) активність гама- та бета-випромінюючих радіонуклідів 90Sr , 137Cs, 226Ra, 232Th, 40K.
Фізичні методи: дозиметрія (інтенсивності гама-та бета-випромінювання), рівень електромагнітних завад, шуму, інфразвуку, ультразвуку, вібрації, освітленості, параметри мікроклімату (температура, відносна вологість, швидкість руху повітря та атмосферний тиск).
Основне випробувальне обладнання, що застосовується:
Універсальні спектрометричні комплекси «Гамма Плюс», дозиметри-радіометри гама-бета-випромінювань типу МКС-07 «ПОШУК», аналізатори шуму та вібрації АСИСТЕНТ, вимірювач щільності потоку енергії електромагнітного поля ПЗ-33М, люксметр «ТКА-ПКМ» (02), фотометри екотензори-03, вимірювач параметрів мікроклімату «Метеоскоп М».
Паразитологічний відділ:
- паразитологічні дослідження патологічного/ біологічного матеріалу
- флотаційними методами;
- мікроскопічні дослідження;
- паталогоанатомічні дослідження;
- культуральні дослідження;
- компресорна мікроскопія зрізів м’язів
Основні показники що визначаються:
Виявлення збудників: Нематодозів, трематодозів, цестодозів, протозоозів, арахноентомозів.
Дослідження підмору бджіл на виявлення збудників паразитарних захворювань: вароозу, браульозу, акарапозу, амебіозу, ноземозу.
Дослідження ґрунту на виявлення яєць та личинок гельмінтів.
Дослідження води на виявлення ооцист кишкових найпростіших, яєць та личинок гельмінтів.
Дякую за корисну інфу
Дякую, треба було контактів переєструвати трактор
Щиро дякую
Нарешті